MENU

Wireless Blind Automation Verosol met MetaFactory

Reply

Wireless Blind Automation Verosol met MetaFactory

Verosol heeft MetaFactory gevraagd om een server applicatie te ontwikkelen voor hun Wireless Blind Automation concept FourC. Verosol biedt met FourC state-of-the-art zonwering, te bedienen met een smartphone, gevoed door een zonnepaneel. De FourC server wordt – uiteraard – gemaakt met behulp van de MetaFactory tool.

De FourC zonwering communiceert met jou en jij communiceert met je zonwering. Zonder dat er bedrading nodig is voor communicatie en elektriciteit. De FourC zonwering wordt gevoed met een klein zonnepaneel. De zonwering staat via een bluetooth low energy netwerk in verbinding met andere zonweringen en een speciale gateway. Via de gateway wordt de zonwering geconfigureerd en ontvangt zij commando’s. Tevens geeft de zonwering statusinformatie en eventuele storingsinformatie af via dezelfde gateway. De commando’s voor de zonwering worden handmatig opgegeven door een gebruiker, of komen uit een regelkring.

De FourC server applicatie wordt een AngularJS applicatie met Java Spring backend. Voor de realisatie en het onderhoud van het systeem worden MetaFactory patterns gebruikt.

Voor meer informatie over het prachtige FourC concept van Verosol, kijk op http://www.verosol.com/labs/wireless-blind-automation/.Laat een reactie achter