Werken bij MetaFactory

De beste stap in je loopbaan

MetaFactory is een IT-bedrijf met professionals die bewust kiezen voor een loopbaan in de IT. Professionals die zich blijvend ontplooien en op creatieve wijze hoogwaardige, elegante, duurzame en goed onderhoudbare software ontwikkelen. Wij houden van uitdagende projecten waarbij kennis het verschil maakt.

We besteden veel tijd om de relevante technologie en ontwikkelingen te volgen en willen betrokken zijn bij de ontwikkeling van ons mooie en groeiende bedrijf. Alle collega’s beslissen graag mee en voelen zich onderdeel van een hecht team: de MetaFactory familie.

In multidisciplinaire teams realiseren wij de digitale transformatie van onze klanten, zie onze praktijkcases.

We werken Scrum/Agile in 2 of 3 DevOps teams. Projecten voeren wij uit met hechte en ervaren teams die bestaan uit een business/IT-consultant en senior software-ontwikkelaars. We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam Westpoort.

Ontwikkelaars werken met de Code Composer

Software-ontwikkelaars bij MetaFactory werken met de Code Composer. In deze MetaFactory tool zit vijftien jaar ontwikkelingswerk. De Code Composer is beschikbaar om ook door andere Java ontwikkelaars gebruikt te worden. Deze software innovatie is gebaseerd op de techniek van metaprogramming. Neem een kijkje op onze technische website voor developers om meer te lezen over het werken met de Code Composer.

Openstaande vacatures

Momenteel hebben we de volgende vacatures open staan:

Op de hoogte blijven van MetaFactory?

Abonneer je op de periodieke nieuwsbrief.

Contact

Neem contact met ons op, dan vertellen we graag meer over het werken met onze tooling en het werken bij MetaFactory. Ook als er geen openstaande vacatures zijn, maken we graag kennis met je.