MENU

Vacature: IT analist voor de digitale transformatie

Reply

Vacature: IT analist voor de digitale transformatie

MetaFactory maakt de bedrijfsvoering en dienstverlening van haar klanten digitaal. Deze digitale transformatie projecten voeren wij uit met een hecht en ervaren team bestaande uit projectmanagers, business consultants, IT analisten en software ontwikkelaars. De meeste projecten doen we bij ons op kantoor. De projecten variëren van de digitale autodealer, evenement management tot IoT oplossingen. Wij bieden IT analisten hierdoor uitdagend werk.

In een multidisciplinair team realiseren wij de digitale transformatie van onze klanten. We werken scrum/agile in DevOps teams. Je bent dus mede verantwoordelijk voor zowel de realisatie als het gebruik van de digitale transformatie oplossingen. Je analyseert de klantbehoeften, komt tot oplossingsrichtingen, test en documenteert de gerealiseerde software en ondersteunt tijdens het gebruik.

Digitale transformatie

Digitale transformatie is het vernieuwen van de bedrijfsstrategie, digitale strategie, modellen, operatie, producten, marketing aanpak en dergelijken van organisaties door digitale technologie te omarmen. Digitale transformatie versnelt de groei en winstgevendheid van bedrijven.

MetaFactory realiseert deze projecten door op projectbasis samen te werken met de klant en met andere bedrijven, die gespecialiseerd zijn in strategie ontwikkeling, business consultancy, marketing en dergelijken. MetaFactory levert de IT component binnen de digitale transformatie.

Ben jij die IT analist die we zoeken?

Wat doet een IT analist bij MetaFactory? We werken bij MetaFactory met DevOps teams, die verantwoordelijk zijn voor zowel de ontwikkeling als het gebruik van de software. Ook als IT analist lever je hier een bijdrage aan.

 • Zelfstandig, of samen met een business consultant, senior IT analist en/of software ontwikkelaar analyseer je met de klant de mogelijkheden om het bedrijfsproces, het product, of de dienst, dan wel de relatie met de klanten van onze klant te verbeteren (In het Engels: operational excellence, product leadership and customer experience/intimacy).
 • Je vertaalt de analyse naar oplossingsrichtingen, die je uitwerkt en ontwerpt met het software ontwikkelteam en de klant.
 • Als het software ontwikkelteam de oplossingsrichting heeft gerealiseerd, test je of de aanpassing werkt, zoals bedoeld is. Samen met de software ontwikkelaars denk je na over het zo veel mogelijk automatiseren van de tests.
 • Je documenteert de opgeleverde software, zodat gebruikers ermee kunnen werken.
 • Je levert 2e-lijnssupport bij het gebruik van de software. De klant doet zelf het 1e-lijnssupport naar de eindgebruikers. Maar als de klant er zelf niet uitkomt, kan hij/zij terugvallen op jou.
Nu solliciteren >

Wat verwachten wij van jou?

Dat je de drive hebt om onze klanten onderscheidend en winstgevend te maken door de digitale transformatie ideeën te vertalen naar software die het verschil maakt. Je ziet het einddoel, maar weet ook wat de eerst volgende stap moet zijn om snel tot werkbare en realiseerbare oplossingen te komen, die waarde toevoegen.

En verder…

 • Hands-on mentaliteit.
 • Klantgerichte benadering.
 • Team spirit: collegiaal gedrag en goed kunnen samenwerken.
 • Goed kunnen omgaan met project deadlines.
 • Analytisch.
 • Creatief.
 • Oplossingsgericht.
 • Servicegericht.
 • Weet wat er mogelijk is op het gebied van IT.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Wat kun je van MetaFactory verwachten?

We bieden je uitdagende projecten voor klanten die het verschil durven maken.

We hebben de energie, de uitdagingen en de cultuur van een jong tech bedrijf  met een team dat bestaat uit ervaren, ondernemende en resultaatgerichte collega’s. Fun is voor ons belangrijk net als de erkenning van jouw kwaliteiten. Je krijgt volop de gelegenheid om je eigen grenzen te verleggen, maar bieden je tegelijk een helpende hand. Je werkt zelfstandig als het kan en samen met senior collega’s als dat beter is. Verder…

 • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
 • De mogelijkheid om flexibel te werken.
 • Wij zijn gevestigd in Amsterdam Sloterdijk. Ons kantoor heeft voldoende parkeermogelijkheden en ligt dichtbij het station.

Contactpersoon

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Jack van Praag, partner bij MetaFactory: jack@metafactory.nl of 06-53 15 57 56.

Solliciteer nu!

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 134.22MB


reageren is niet meer mogelijk