Skip to main content

Unieke

Werkwijze

We vinden dat software beter moet. Snel en beter ontwikkeld.
Perfect passend bij jouw doelen en processen.

Unieke combinatie van top bedrijfsadviseurs en developers

Jarenlange ervaring als bedrijfsadviseurs met relevante expertise in oa de automotive en corporate organisaties maakt dat we je snel kunnen begrijpen en/of helpen met het maken van de juiste keuzes zodat de applicaties & software jouw business écht ondersteunen. Onze top developers, getraind in metaprogrammeren, garanderen hoge kwaliteit code in korte tijd.

Metaprogrammeren: slimmer ontwikkelen

Al sinds 2004 werken wij aan een nieuwe standaard voor softwareontwikkeling, volgens het principe van metaprogrammeren. Gericht op het verbeteren van productiviteit en kwaliteit, door middel van het optimaliseren van het softwareontwikkelproces. Zo leveren we software met alle voordelen van maatwerksoftware, zonder de nadelen van traditioneel handgeschreven code.

Meer waarde voor hetzelfde geld

Standaard- en low-code pakketten vergen veel dure aanpassingen om naadloos aan te sluiten op jouw bedrijfsvoering. Onze ontwikkelwijze is veel flexibeler én kostefficiënter.

We leveren software die naadloos past binnen de IT architectuur

MetaFactory zorgt voor een naadloze aansluiting op jouw IT-huishouding. We kunnen volledige nieuwe applicaties maken en daarnaast integreren of werken met bestaande database structuren of applicaties zoals SAP, Outsystems, Oracle, IBM etc.

We maken alleen oplossingen die direct hun investering terugverdienen

Bij het maken van software gaat het vaak om grote investeringen. Ons uitgangspunt is dat het resultaat van iedere verbeterstap dusdanig is, dat de kosten van een volgende stap kunnen worden gecompenseerd. We bouwen software waarbij de besparing of verdienste in ruime mate de investering overstijgt.

Betrouwbare en toekomstbestendige applicaties

Onze innovatie levert de hoogste kwaliteit applicaties op in korte tijd. Daarnaast zijn de applicaties makkelijk aan te passen. Daarnaast is er geen sprake van vendor lock-in. Wat we opleveren is code die iedere developer kan aanpassen. Uiteraard bieden wij ook blijvend support aan.

Software die om jouw behoeften en processen draait, nu en later

Onze maatwerkaanpak verzekert dat jouw bedrijfsstrategie 1 op 1 wordt omgezet naar software die de gewenste klantreis en ideale workflow waarmaakt. We bieden compromisloze oplossingen gebaseerd op de ideale werkwijze en processen. Zonder de limitaties van moeizame ICT-processen of van standaardpakketten. Software die om jouw bedrijf draait, nu en later. Perfect aansluitend op jouw visie, processen en IT-architectuur.

Uw oplossing

Snel & beter

Gerealiseerd

Wat je uitdaging ook is, we kunnen je helpen om snel een betrouwbare oplossing te bieden die precies past bij je specifieke doel

CONTACT
ZEKERINGSSTRAAT 32 E
1014 BS AMSTERDAM
020 - 787 0393
06 - 533 14001
INFO@METAFACTORY.NL