MENU

ThingsCon Amsterdam 30 november & 1 december 2017

Reply

ThingsCon Amsterdam 30 november & 1 december 2017

ThingsCon Amsterdam, dé ontmoetingsplek voor de internationale IoT (Internet of Things) makers en ontwerpers, vindt dit jaar plaats op donderdag 30 november en vrijdag 1 december in Volkshotel Amsterdam.

Als mediapartner van Thingscon mogen we onze relaties een korting van 20% op de toegang geven. Stuur ons een email met je adresgegevens en we sturen jou de kortingscode.

Voor de vierde keer zullen ongeveer 350 bezoekers de laatste stand van technologie en methodes bespreken, met daarbij bijzondere aandacht voor het een respectvol en mensgericht Internet of Things. Van gadgets naar naar IoT producten die écht waarde toevoegen aan ons leven, en een ontwerppraktijk die rekening houdt met privacy en duurzaamheid. De ethiek van het IoT ontwerpproces is Iets dat steeds belangrijker wordt nu de verbonden wereld de standaard is geworden, en het aantal IoT produkten en diensten heel snel groeit.

 

Sprekers dit jaar zijn onder andere: Scott Jenson van het Google’s Physical Web ProgramJasmina Tešanović die samen met Bruce Sterling Casa Jasmina runt in Turijn, IoT ondernemer Alexandra Deschamps-Sonsino (Designswarm) en onderzoeker en ontwerper Tobias Revell, Ugo Vallauri (The Restart Project), Iohanna Nicenboim (TU Delft), Nazli Cila (Digital Life Centre) en Bas van Abel (Fairphone).

Daarnaast zijn er meer dan 25 interactieve sessies om uit te kiezen, van praktische workshops tot discussiebijeenkomsten met onderwerpen als Things as Citizens, Ethics for Designers, The city and the smart citizen, Design for AI in Things, Understanding Circular Design, Products as agents, The Battle of IoT Cards, Manufacturing IoT, Understanding GDPR for things, Democracy by design en veel meer. Ook zal de populaire ‘’Connectiklaas’’ workshop plaatsvinden, waarbij deelnemers een Sinterklaassurprise bouwen met IoT technologie.

Het volledige programma is te vinden op de website.

Website: https://thingscon.nl

 Laat een reactie achter