Skip to main content

Tachyon Motorsport

Analyse

processen

werkplaats

VRAAGSTUK

Geld verdienen met de werkplaats

Tachyon Motorsport is gespecialiseerd in race & rally support. Door passie en ervaring leveren zij een bijdrage aan zowel klassieke als moderne auto evenementen.

De service en kwaliteit die wordt geleverd aan klanten van Tachyon Motorsport kon echter alleen bereikt worden met een aanzienlijke administratieve inspanning van zowel monteurs, kantoorpersoneel als management. Hierdoor staat het rendement flink onder druk.

Hoe kan de service en kwaliteit tenminste op hetzelfde niveau blijven? Hoe kan het werkplezier van iedereen verbeteren door vervelend werk weg te nemen? Hoe kan een productiviteitsverbetering zorgen voor een gezond rendement?

“De analyse van de werkplaatsprocessen heeft ons meer dan alleen een concrete eisen en wensenlijst gegeven. We hebben direct enkele verbeteringen in het bedrijfsproces doorgevoerd - zonder iets te automatiseren.”

DONALD BRAMER
Workshop manager bij Tachyon Motorsport

 

RESULTAAT

Een kosten/baten analyse heeft Tachyon doen kiezen voor een standaard systeem dat 80% van de eisen afdekt.

De analyse van de eisen en wensen van Tachyon Motorsport zijn uitgewisseld met de werkplaats eisen en wensen van GP Elite. Onder begeleiding van MetaFactory zijn beide bedrijven op zoek gegaan naar standaard software oplossingen. Beide bedrijven hebben uiteindelijk besloten voor een standaard systeem, dat een groot deel van de eisen afdekt.

Onafhankelijk advies

MetaFactory doet de analyse, maar dat betekent niet dat ze ook altijd de bouw doen. Als standaard beter is, dan is dat zo. Zo ook in dit geval.

Draagvlak

Door alle stakeholders bij de analyse te betrekken krijg je draagvlak voor het vervolgtraject. Die investering verdien je 10x terug.

Materie deskundig

Door de focus van MetaFactory op de automotive industrie spreek je met ervaren analisten. Ze brengen ook best-practices in van collega-bedrijven. Daarnaast houdt MetaFactory nadrukkelijk oog voor het waarom: tevreden klanten, het leveren van een uitmuntend product en/of een gestroomlijnd proces. Daar gaat het uiteindelijk om.

Integrale aanpak

Automatisering kan je niet los zien van proces en organisatie. De verbetervoorstellen reiken verder dan automatisering alleen. Door waar nodig en mogelijk ook proces en organisatie aan te passen krijg je het beste resultaat.

Uw oplossing

Snel & beter

Gerealiseerd

Wat je uitdaging ook is, we kunnen je helpen om snel een betrouwbare oplossing te bieden die precies past bij je specifieke doel

CONTACT
ZEKERINGSSTRAAT 32 E
1014 BS AMSTERDAM
020 - 787 0393
06 - 533 14001
INFO@METAFACTORY.NL