Technische training en advies

Sneller betere code opleveren

MetaFactory ondersteunt het werken met een moderne ontwikkelstraat met de MetaFactory Codegenerator als kloppend hart om sneller betere code te realiseren. Onze senior software-developers geven training en advies om deze werkwijze te omarmen.

De trainingen zijn gericht om ontwikkelaars wegwijs te maken bij het gebruiken van de MetaFactory tool en het inrichten van een goede build straat. Daarnaast leren zij om software-patronen te identificeren, criteria om code om te zetten in code-instructies en in patterns. In de trainingen maken we gebruik van reeds ontwikkelde (deel) applicaties.

Trainingen worden specifiek op maat opgesteld of on-the-job gegeven volgens het High Performance Code Lab tijdens externe projecten van opdrachtgevers.

MetaFactory specialiteiten

We besteden aandacht aan moderne tools voor Java-ontwikkeling en combinatie van frameworks en onze codegenerator, zoals:

  • Java Full Stack (JPA2, Hibernate)
  • Moderne ontwikkelstraten: Jenkins, GIT, Jira, Sonar, Maven, Docker
  • Angular
  • Diverse frameworks, waaronder Spring en JEE
  • Databases: SQL en performance, PostgreSQL
  • MetaFactory Codegenerator

High Performance Code Lab aanvragen

Verbeter je eigen software ontwikkelteams om sneller betere code op te leveren en neem contact op om de aansluiting op jouw situatie te onderzoeken.

High Performance Code Lab aanvragen

Software toolset voor IT'ers

ICT inzetten: 3 projectcases uitgelicht

Interessante artikelen

High Performance Code Lab aanvragen
Contact