ICT inzetten: 3 projectcases uitgelicht

Projectcases: Digitale Transformatie in de praktijk

Sinds 2015 realiseert MetaFactory duurzame en goed onderhoudbare ICT voor bedrijven die een stap voorwaarts willen maken. In deze drie praktijkcases leggen we uit hoe moderne organisaties dit lukt.

  • Praktijkcase AM-i voor Mulder-Mazda: over het succesvol samenbrengen van de online en offline wereld
  • Praktijkcase Verosol: een knap staaltje innovatie van Nederlandse bodem
  • Praktijkcase GP Elite: een inspirerend verhaal over ondernemen in de hoogste versnelling

ICT is veel meer dan een tool voor operational excellence

ICT is een krachtig middel om waarde toe te voegen. Onze opdrachtgevers weten dit. Door slimme inzet van technologie ontstaan er kansen voor inkoop, productie, verkoop, nieuwe manieren van samenwerken en creatie van de ultieme klantreis (CX) en -beleving (UX). 

Daarmee is slimme inzet van technologie een strategisch onderwerp, met vraagstukken als: hoe realiseer je een optimale klantbetrokkenheid en wat is jouw visie op de toekomstige rol van jouw organisatie in het business ecosysteem?

MetaFactory denkt mee in hoe het slimmer, beter en efficiënter kan. We ontwikkelen vanuit de missie een succesroute die is gericht op de optimale inzet en verbinding van ICT, processen en mensen: ‘we make IT work’. Niet alleen als concept, maar ook in de praktijk. Samen met onze in-house ICT-specialisten, software ontwikkelaars, front-end ontwikkelaars en UX-designers van samenwerkingspartner Commandos.

Hoe je met slimme software het verschil kunt maken 

Strategie (ofwel: de keuze voor de wijze waarop je klantwaarde wilt realiseren) en ICT zijn met elkaar verweven en beïnvloeden elkaar. De strategie is het kader voor hoe je processen inricht en ICT inzet in jouw organisatie. Tegelijkertijd zijn de ontwikkelingen op het gebied van technologie op zijn minst een inspiratiebron voor de bedrijfsstrategie.

We zoeken software-oplossingen vanuit dit grotere plaatje en vanuit de essentie hoe een bedrijf waarde wil creëren. Wij begrijpen vanuit expertise en ruim 30 jaar ervaring hoe ICT in jouw businessmodel het verschil kan maken en hoe je software kunt inzetten voor:

  • Productverbetering 
  • Betere en snellere beslissingen maken, denk aan KPI dashboards
  • Operational excellence
  • Vergroten van jouw rol in de waardeketen: ecosysteem platforms, co-creatie, integratie technologie, channel partner engagement
  • Verbeteren van het bestel- en leverproces: apps, klantreis
  • Meer inzicht in klantbehoeften en individuele klantkennis: 360 graden klantbeeld
  • Vergaande personalisatie: configurator, klantordergestuurde productie

Dit resulteert uiteindelijk in optimale klantwaarde en -beleving.

MetaFactory ontwikkelt software op maat en adviseert over de toepassing van software in organisaties. Dit doen we bijvoorbeeld via ons High Performance Code Lab.

High Performance Code Lab

MetaFactory staat voor duurzame kwaliteit en weet dat snelheid telt. Om die reden bieden we het High Performance Code Lab aan aan bedrijven die sneller, betere code op willen leveren. CIO’s en CTO’s die een stap vooruit willen nemen contact met ons op en maken een afspraak.

Contact

Dit kan via het contactformulier, telefonisch op 020 – 78 70 393, via een email naar info@metafactory.nl of door aanvraag van het High Performance Code Lab.

Digitale Transformatie voor organisaties

MetaFactory kijkt no-nonsense en positief naar Digitale Transformatie en helpen organisaties om ICT-technologie in te zetten en succesvol te kunnen ondernemen. Vaak heeft ‘digitaal’ een associatie met problemen en doemscenario’s. Dat is nergens voor nodig. Het gaat niet om het oerwoud van ICT-producten en hoe je die in je huidige organisatie perst. Wij denken vanuit de gedachte hoe het slimmer en beter kan.

Lees verder over Digitale Transformatie

Software toolset voor IT'ers

ICT inzetten: 3 projectcases uitgelicht

Interessante artikelen

High Performance Code Lab aanvragen
Contact