Zet ICT in om op een nieuwe manier waarde toe te voegen

ICT is veel meer dan een tool voor operational excellence

ICT werd tot voor kort voornamelijk ingezet voor de verbetering van bestaande processen en is nog steeds een uitstekend middel voor procesoptimalisatie. De mogelijkheden om duurzaam concurrentievoordeel te verkrijgen door middel van inzet van technologie gaan echter veel verder.

Slimme inzet van technologie biedt volop kansen voor inkoop, productie, verkoop, nieuwe manieren van samenwerken in het kanaal en creatie van de ultieme klantreis en -beleving. Kortom, ICT is een krachtig middel om waarde toe te voegen. 

Daarmee is slimme inzet van technologie geen IT-project maar een strategisch onderwerp, met vraagstukken als: hoe realiseer je ultieme klantbetrokkenheid, en wat is jouw visie op de toekomstige rol van jouw organisatie in het business ecosysteem?

Mission Matters – de eigenaar van MetaFactory – denkt mee in hoe het slimmer, beter en efficiënter kan. We ontwikkelen vanuit de missie een succesroute gericht op de optimale inzet en verbinding van ICT, processen en mensen: ‘we make IT work’. Niet alleen als concept, maar ook in de praktijk. Samen met de in-house ICT specialisten en software ontwikkelaars van MetaFactory en front-end ontwikkelaars en UX-designers van samenwerkingspartner Commandos.

Hoe je met software het verschil kunt maken 

Strategie en ICT zijn met elkaar verweven en beïnvloeden elkaar. De strategie, ofwel: de keuze voor de wijze waarop je klantwaarde wilt realiseren, is het kader voor hoe je processen inricht en ICT inzet in jouw organisatie. Tegelijkertijd zijn de ontwikkelingen op het gebied van technologie op zijn minst een inspiratiebron voor de bedrijfsstrategie. Mission Matters zoekt software oplossingen vanuit dit grotere plaatje en vanuit de essentie hoe een bedrijf waarde wil creëren. Wij begrijpen hoe ICT in jouw businessmodel het verschil kan maken en hoe je software kunt inzetten voor:

  • Productverbetering 
  • Betere en snellere beslissingen maken: KPI dashboards
  • Operational excellence
  • Vergroten van jouw rol in de waardeketen: ecosysteem platforms, co-creatie, integratie technologie, channel partner engagement
  • Verbeteren van het bestel- en leverproces: apps, klantreis
  • Meer inzicht in klantbehoeften en individuele klantkennis: 360 graden klantbeeld
  • Vergaande personalisatie: configurator, klantordergestuurde productie

Dit resulteert uiteindelijk in optimale klantwaarde en -beleving.

MetaFactory ontwikkelt software op maat en adviseert over de toepassing van software in organisaties.

Contact

Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op d.m.v. het contactformulier. Bellen op nummer 020 – 78 70 393 en mail naar info@metafactory.nl kan natuurlijk ook.

Nieuwbouw met casco-concept

Wil je dat eigen ontwikkelaars zich focussen op de kernfunctionaliteit? Opdrachtgevers met een dergelijke wens die te weinig ontwikkelcapaciteit hebben om in-house snel te kunnen opleveren komen uit bij MetaFactory. Wij leveren snel en goed een web-applicatie die bestaat uit een database, schermen, interfaces, business logica en rapportage mogelijkheden.

Nieuwbouw met casco-concept

Software toolset voor IT'ers

ICT

Interessante artikelen