Software toolset voor IT-ers

ICT & Processen

Digitalisering inzetten als katalysator voor je business

Over digitale transformatie wordt veel zin en onzin geschreven. Vaak heeft ‘digitaal’ een associatie met problemen, met doemscenario’s en vanuit het gevoel: “Help, hoe overleven we!”. Wij kijken er no-nonsense en positief naar. Het gaat namelijk niet om het oerwoud van ICT-producten en hoe je die in je huidige organisatie perst, maar om succesvol ondernemen, en hoe je technologie voor dat doel in kunt inzetten. Wij denken vanuit de gedachte hoe het slimmer en beter kan.

Nieuwe mogelijkheden

De basis van goed ondernemerschap blijft in onze visie: scherp de stip op de horizon zien en kansen benutten om daar naartoe te werken. Met een open blik, want wendbaarheid is belangrijker dan ooit. Die grote veranderingen zijn nieuwe mogelijkheden die door technologische doorbraken beschikbaar komen en die ingezet kunnen worden voor product- en procesinnovatie, en voor nieuwe distributie- en samenwerkingsvormen zoals ketenintegratie. Door nieuwe mogelijkheden blijf je relevant voor je klant en lukt het beter om blijvend waarde te creëren.

Mission Matters

MetaFactory is een dochteronderneming en start-up van Mission Matters, organisatieadvies & coaching. Digitale transformatie is hun domein. Mission Matters staat organisaties terzijde en helpt hen digital te integreren in hun bedrijfsmodel, in hun totale manier van werken en met de samenwerking. Kortom: om succesvol te ondernemen in het digitale tijdperk.

Software toolset voor IT'ers

ICT

Diensten

Hoe zet je techniek in als succesfactor voor jouw organisatie?

Onze manier van werken

Positieve impact voor jouw organisatie

Het mag duidelijk zijn: MetaFactory geloofd in digitale transformatie voor duurzaam succes. Wij zien geweldige kansen voor ondernemers, zowel voor nieuwkomers als bestaande bedrijven.
Wij denken als ondernemer vanuit die kansen en helpen organisaties op het snijvlak van bedrijfsinnovatie, sociale en technologische innovatie. Meedenken hoe het slimmer kan – en zorgen dat het werkt. Voor jouw klanten, en voor jouw medewerkers.

Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bel nummer 020 – 78 70 393 of stuur een mail naar info@metafactory.nl