MENU

Software projecten  /   Maatwerk Projecten

Maatwerk Projecten

Reply
Maatwerk Projecten

Bent u op zoek naar een partner die in staat is om voor u de gewenste maatwerk software oplossing te realiseren? 

Binnen goed gedefinieerde en heldere kaders maken we duidelijke afspraken over functionaliteit, budget, doorlooptijden en realiseren we software per sprint.

We ontwerpen, ontwikkelen en realiseren bij ons op kantoor volgens uw specificatie.

Maatwerksoftware voor de prijs van een standaardpakket

Wilt u geen concessies doen aan uw eigen werkwijze en processen, omdat een standaard softwareoplossing u daartoe dwingt? Kies dan voor hetzelfde geld èn minder inspanning voor een maatwerk oplossing met de MetaFactory codegenerator software.

Bij MetaFactory creëren we software

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk softwareoplossingen. Wij realiseren
projecten met moderne webbased frontends en Java backend technologie. De technologie
stack die we toepassen is afhankelijk van uw architectuur. Wij maken gebruik van Angular en
Java Spring en gebruiken SonarQube voor het meten van de softwarekwaliteit. MetaFactory
heeft ervaren ontwikkelteams, die gewend zijn aan de gestelde eisen voor het
ontwikkelen van software voor zowel grotere en professionele IT omgevingen als het MKB.

Een goed begin is het halve werk

Outside-in. Wij stellen de business case vast en ontwerpen, samen met u, de contouren van het systeem. Een prototype schetst het systeem zoals dat er voor de gebruikers uit gaat zien. Onze aanpak is gericht op het realiseren van die software die uw organisatie echt helpt om efficiënter en effectiever te werken.

De ontwikkeling

Onze software is schaalbaar. Bij de ontwikkeling maken we gebruik van standaard componenten, ontwikkelmethodes en moderne software ontwikkelgereedschappen, zoals onze eigen MetaFactory codegenerator. Hiermee realiseren we code is eenvoudig onderhoudbaar en uitbreidbaar is.  De softwareontwikkeling doen we met een duidelijke agile projectvorm.

De MetaFactory Codegenerator

Ons eigen centrale project is de blijvende verbetering van de MetaFactory codegenerator. Een codegenerator die zich richt op professionele softwareontwikkelaars. De software kenmerkt zich door zijn aanpasbaarheid aan iedere gewenste software architectuur en ontwikkeltaal. Wij zetten de MetaFactory Codegenerator in bij uw maatwerkprojecten en ontwikkelen daardoor sneller en van betere kwaliteit.

Partnership

Uw succes is ons bestaansrecht. De maatwerkoplossing zal naadloos aansluiten bij de behoefte van uw organisatie. De applicatiebeleving van de gebruiker bepaalt voor een groot deel het succes van de applicatie. Wij creëren de oplossing die u nodig heeft en doen dat met heldere afspraken over levertijd en kosten.

CONTACT