MENU

Software projecten  /   CASCO-bouw voor uw software project

CASCO-bouw voor uw software project

Reply
CASCO-bouw voor uw software project

Wilt u dat uw eigen ontwikkelaars zich focussen op de kernfunctionaliteit? U weet wat uw opdrachtgever wilt, maar u heeft te weinig ontwikkelcapaciteit om snel te kunnen opleveren.

Wij leveren u snel een web-applicatie die bestaat uit een database, schermen, interfaces, business logica en rapportage mogelijkheden. 

In korte tijd en voor een vaste prijs leveren we een systeembasis, vergelijkbaar met een casco in de (scheeps-)bouw.

U bouwt de klantwensen, wij leveren u het casco

U heeft de opdracht een nieuwe browser gebaseerde applicatie te ontwikkelen. U weet wat uw opdrachtgever wilt. Snelheid van oplevering is van belang. Deze Web-applicatie bestaat uit een database, schermen, interfaces, business logica en rapportage mogelijkheden.

Een analogie: van casco naar design: Wat MetaFactory biedt is vergelijkbaar met ontwikkelingen in de scheepvaart. Sommige botenbouwers beginnen niet bij nul, maar starten met het kopen van een gespecificeerd casco bij een scheepswerf. Dit casco wordt drijvend en in de grondverf afgeleverd. Vanaf dit punt gaat de botenbouwer afbouwen naar de wensen van zijn klant.

Het bouwteam van de botenbouwer richt zich volledig op het realiseren van het gewenste schip en doet het dankbare werk. Het werk dat de klant ziet. Hierdoor levert de botenbouwer sneller een schip op maat af.

U bent de botenbouwer, MetaFactory de casco-applicatieleverancier. MetaFactory levert u een gestructureerd opgezette basis, getest en uitstekend door u verder aan te passen.

Dit casco is de zogenaamde 80% van maatwerkapplicatie. Onze aangeleverde code is uw eigendom. Daarna gaat u direct door met de afwerking, de 20% specifieke code die er voor uw opdrachtgever echt toe doet. We doen dit tegen een vaste prijs en met grote snelheid. We zijn zomaar 50% sneller.

Het nieuwe idee bij het ontwikkelen van software

Voordat ontwikkelaars toekomen aan het bouwen van de kern van de applicatie, besteden ze veel tijd aan het inrichten en bouwen van ondersteunende invoerschermen. Hiermee kan je de applicatie besturen en testen. Dit werk doet MetaFactory voor u. Geen tijd en capaciteit meer kwijt met het realiseren van standaard invoerschermen en het ontsluiten van de database.

U gaat direct van start met het ontwikkelen van die zaken die uniek zijn aan de applicatie voor uw opdrachtgever.Wij hebben ons systeem opgeleverd en uw team kan aan de slag om de applicatie af te bouwen.

De 3 stappen aanpak

Op basis van het datamodel leveren we de Create, Update en Delete functionaliteit: de casco-applicatie. Deze maken we in 3 stappen:

  1. Oplevering gewenst datamodel
  2. Casco: Voorlopige functionele en technische oplevering
  3. Definitieve functionele en technische oplevering:

Wat we onder een casco-applicatie verstaan en informatie over de 3 stappen om te komen tot een casco applicatie? LEES VERDER >

Wat kost het?

Voor de ontwikkeling van de casco rekenen wij een basis fee van € 2.500 en €950 per te bouwen entiteit. 1 entiteit is ongeacht het aantal attributen per entiteit en ongeacht het aantal referenties naar andere entiteiten.

Maak een afspraak voor een prijsindicatie en wij kunnen starten met de intake.

Contact