MENU

Relatiebeheer – Ingenieursburo Balvers

Reply

Relatiebeheer – Ingenieursburo Balvers

Ingenieursbureau Balvers is een specialist in het toepassen van electronica in producten. Zij specialiseren zich in het creëren van nieuwe maatwerk-producten voor hun klanten. Zij maken dingen die (nog) niet bestaan. Daarbij maken zij gebruik van de nieuwste elektronische componenten en (embedded) software.

Maatwerk Relatiebeheersysteem

Voor Ingenieursburo Balvers is een maatwerk relatiebeheersysteem ontwikkeld met MetaFactory en bevat functionaliteit om processen binnen dit ingenieursburo te beheren. Dit verdiende de voorkeur boven een standaard systeem, een open source oplossing, of outsourcing. In 2009 is begonnen met de bouw.

Het belangrijkste voordeel wat wij ervaren is dat wij de bron voor onze software hebben kunnen verbeteren. We kunnen nu zelf beter en slimmer onze software configureren. We maken nu eenvoudiger een prototype.. Daarnaast is er geen noodzaak voor outsourcing van softwareontwikkeling meer en dat scheelt  ons veel tijd, dus geld, voor specificeren en coördineren.” René Balvers, directeur Balvers

De applicatie heet Seven en is een desktopapplicatie (dus geen webapplicatie) gemaakt met het Eclipse Rich Client Platform. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. RCP, JFace, SWT, Hibernate, Nebula en Opal en nog veel kleine opensource libraries.

Ingenieursburo Balvers onderhoudt de applicatie zelf met behulp van MetaFactory.

http://www.ibb.nl/nl Laat een reactie achter