MENU

Wat klanten zeggen  /   Harry Viet
Over YOB

Wat doet YOB en welke rol speelt software voor het bedrijf?

“Wij zijn met YOB actief in de markt van online boekhoudsoftware. Inmiddels werken ruim 200 accountants en duizenden van hun cliënten met onze software. Aangezien wij het erg belangrijk vinden dat onze relaties met behulp van de meest vernieuwende software optimaal kunnen samenwerken doen wij de softwareontwikkeling in eigen beheer.”

Ervaringen YOB

Hoe is YOB tot de beslissing gekomen om te kiezen voor MetaFactory?

“In de eerste gesprekken met First Base zijn we getriggerd door haar visie over softwareontwikkeling en de rol die MetaFactory daarin kon spelen. We hebben vervolgens gevraagd First Base mijzelf en ons team van softwareontwikkelaars te overtuigen van de voordelen van MetaFactory voor YOB. Met resultaat. Na een intensieve workshop met een aantal van onze praktijkcases zagen wij de voordelen van MetaFactory. Daarbij bleek First Base een prima gesprekspartner voor onze hoog gekwalificeerde softwareontwikkelaars.”

En sinds wanneer gebruikt YOB MetaFactory en welke voordelen ervaren jullie?

“Wij gebruiken MetaFactory sinds begin 2011 en zijn erg blij met de voordelen die het ons oplevert. Wij ervaren de volgende voordelen in onze softwareontwikkeling:

  • Hogere kwaliteit
  • Hogere ontwikkelsnelheid
  • Betere stabiliteit”

Hoe ervaren jullie de support rond MetaFactory?

“Voor ons is continuïteit belangrijk aangezien we MetaFactory strategisch inzetten voor ons bedrijf. We hebben met First Base prima afspraken kunnen maken over de beschikbaarheid voor support en nieuwe releases en updates van MetaFactory.”

Aanrader voor andere bedrijven

“Ik geloof in de mogelijkheden van het product MetaFactory en kan het andere bedrijven die veel maatwerk software ontwikkelen zeker aanraden.

Heeft u vragen over onze ervaringen, neem dan gerust contact met mij op”.

Harry Viet, technisch directeur YOB Online Boekhouden.

yob_logo

I: www.yob.nl
E: harry.viet@yob.nl
M: 06 20362371