Skip to main content

Uit onze bol bij GP Elite

Wat een feest was het afgelopen zaterdag 14 oktober 2023. Met negen collega’s mochten we deelnemen aan een Drifttraining van GP Elite op het circuit van Lelystad. Na een soepel ontvangst en een korte instructie, mochten we direct de baan op. Of als je wilde, eerst nog even op het oefenrondje.

Dankzij de ervaren instructeurs van GP Elite leer je al snel de auto in een drift te krijgen en te houden. Gas geven! Sturen aan dat wiel! Vooruit kijken! En speciaal voor Edward: niet te wild! :-).

GP Elite en MetaFactory

De relatie tussen GP Elite en MetaFactory gaat inmiddels 8 jaar terug. GP Elite is de eerste klant van MetaFactory waarvoor wij een 100% maatwerk applicatie mochten maken met behulp van onze Code Composer. Inmiddels is EMS, het Event Management Systeem, uitgegroeid tot een zeer uitgebreide applicatie waarmee meer dan 1.000 evenementen zijn georganiseerd en meer dan 20.000 deelnemers zijn verwelkomd.

Foto-impressie

Zie hieronder een impressie van onze fantastische dag. GP Elite dank voor de organisatie! Natuurlijk helpt het EMS, maar alle GP Elite medewerkers maken zo een dag voor ons echt tot een succes.

Leave a Reply