Mensen maken de verandering

wie zijn wij

MetaFactory: een bijzondere mix van ICT-kennis, operational excellence, gebruikersgerichte aanpak en co-creatie.

MetaFactory helpt bedrijven en mensen fundamenteel succesvol te zijn, in een veranderende en digitaliserende omgeving. Als ingenieurs zijn we gefascineerd door de mogelijkheden die technologie biedt voor organisaties.

Vanuit onze jarenlange bedrijfservaring weten we dat de multi-disciplinaire aanpak daarbij de succesfactor is. Dat zie je terug in onze aanpak, gericht op synergie tussen de harde en zachte kant.
Wij zijn een gedreven team, met een mooie dynamiek tussen senioriteit in de zin van jarenlange ervaring en wat grijze haren, en jonger talent. Een frisse blik met verstand van zaken hebben we allemaal.

het Team

Wie zijn wij?

Marnix van Bochove
CTO MetaFactory
Bart Dirkson
Software ontwikkelaar
Tony Koeleman
COO MetaFactory
Friso Kulk
Software ontwikkelaar
Albert Mensinga
Marketeer
Ralph Oudejans
Software ontwikkelaar
Jack van Praag
CEO MetaFactory
Marco de Reus
Software ontwikkelaar
Angelique Schrama
Coach en adviseur
Bruno Uchoa
Software ontwikkelaar
Kim Visser
Software ontwikkelaar
Vacature senior java full stack ontwikkelaar
Software ontwikkelaar
Marnix van Bochove
CTO MetaFactory
Circa 2004 constateerde Java ontwikkelaar Marnix dat hij ondanks de wisselende opdrachtgevers en uiteenlopende projecten toch vaak hetzelfde aan het programmeren was. Deze herkenning van patronen stond aan de basis van wat uiteindelijk de MetaFactory Codegenerator is geworden. De codegenerator was weer de basis voor de oprichting van MetaFactory BV. Dankzij zijn visie op het gebied van software ontwikkeling en zijn doorzettingsvermogen ontwikkelen we nu in hoog tempo kwalitatieve software voor onze klanten met de MetaFactory Codegenerator.
> Codegeneratie

METAFACTORY

Onze manier van werken

MetaFactory, een bijzondere mix van technische kunde. MetaFactory helpt bedrijven en mensen fundamenteel succesvol te zijn, in een veranderende en digitaliserende omgeving. Als ingenieurs zijn we gefascineerd door de mogelijkheden die technologie biedt voor organisaties.

Vanuit onze jarenlange bedrijfservaring weten we dat de multi-disciplinaire aanpak daarbij de succesfactor is. Dat zie je terug in onze aanpak, gericht op synergie tussen de harde en zachte kant. Wij zijn een gedreven team, met een mooie dynamiek tussen senioriteit in de zin van jarenlange ervaring en jonger talent. Een frisse blik met verstand van zaken hebben we allemaal.

Blog

Partners

Samenwerking

MetaFactory begrijpt hoe ICT in jouw businessmodel het verschil kan maken. We adviseren over (de verbetering van de) software in organisaties en ontwikkelen software op maat. Onze samenwerkingspartner Commandos Creative Minds ontwerpt de look-and-feel van applicaties. Commandos heeft front-end ontwikkelaars en UX-designers.

Specialistennetwerk

Daarnaast werken we samen met specialisten op het gebied van onder andere customer engagement vraagstukken, coaching en teamontwikkeling. Mission Matters, één van onze aandeelhouders, is zo’n samenwerkingspartner. Deze expertises zetten we gericht in, waarbij onze samenwerkingspartners en MetaFactory als één projectteam functioneren.