Skip to main content

Over ons

Wij helpen bedrijven en afdelingen fundamenteel succesvol te zijn, in een veranderende en digitaliserende omgeving.

We begrijpen hoe software en automatisering in jouw bedrijf het verschil kan maken. Als ingenieurs zijn we gefascineerd door de mogelijkheden die technologie biedt. We adviseren over (de verbetering van) software en hebben de tooling en high performance developers in huis om software projecten 2 x sneller te realiseren.

Het MetaFactory team

Een bijzondere mix van professionals, thuis in softwareontwikkeling, operational excellence, gebruikersgerichte aanpak en co-creatie.

KOM OOK BIJ HET TEAM
Softwareontwikkelaar

David Baptiste

David worked as an analytical chemist but decided to apply his skills to this new field of software development. His Vulcan logic and analytical mind soon had an epiphany that coding could be distilled to meta information to reduce the boiler plate coding. The MetaFactory code generator could well be right up his street to help realize that goal. Exciting!

CTO MetaFactory

Marnix van Bochove

Circa 2004 constateerde Java ontwikkelaar Marnix dat hij ondanks de wisselende opdrachtgevers en uiteenlopende projecten toch vaak hetzelfde aan het programmeren was. Deze herkenning van patronen stond aan de basis van wat uiteindelijk de MetaFactory Codegenerator is geworden. De codegenerator was weer de basis voor de oprichting van MetaFactory BV. Dankzij zijn visie op het gebied van softwareontwikkeling en zijn doorzettingsvermogen ontwikkelen we nu in hoog tempo kwalitatieve software voor onze klanten met de MetaFactory Codegenerator.

Softwareontwikkelaar

Bart Dirkson

Bart had bij zijn vorige werkgever een demonstratie van de MetaFactory Codegenerator gezien. Dat triggerde hem. Zijn interesse gaat met name uit naar het continu verhogen van de kwaliteit van de MetaFactory Codegenerator en verbetering van de codeerinstructies. Daarmee krijg je full stack ontwikkelaar Bart enthousiast!

COO MetaFactory

Tony Koeleman

Tony heeft meer dan 25 jaar ondernemerservaring in ICT vraagstukken. Als operationeel verantwoordelijke bij MetaFactory is hij ook als projectmanager en business analist betrokken bij de klantprojecten van MetaFactory. Hij weet de toegevoegde waarde van ICT te benoemen voor een klant en deze om te zetten naar een ICT visie en een geleidelijke implementatie.

Softwareontwikkelaar

Sandra Kunnen

Sandra studeerde ooit Biofarmaceutische Wetenschappen. Na een aantal jaren medicijnonderzoek, vond zij een vak dat beter bij haar past. Sinds begin 2017 werkt zij als software engineer en is ze zeer bekwaam in Java8/11, REST/API en PostgreSQL. Bij MetaFactory fungeert ze ook als scrummaster. Sandra is tevens zeer bedreven in het maken van Code Instructions voor de Code Composer van MetaFactory.

Analist en documentalist

Niels de Nies

Lang, heel lang geleden studeerde ik onbevangen af als bioloog aan de Universiteit van Amsterdam. Na de nodige omzwervingen (Tanzania, Spitsbergen, de Achterhoek) kwam ik toevallig in de industriële automatisering terecht. Daar leerde ik Jack kennen, en een jaar of tien later ook Tony. Na een onwijs leuke tijd bij PAC werd het tijd voor een switch en begon ik als consultant op het gebied van technische informatie en documentatieprocessen. De overstap naar MetaFactory is m’n laatste, want de meeste mensen gaan op mijn leeftijd met pensioen. Maar werken met m’n oude en ook nieuwe vrienden, dat is veel te leuk!

Softwareontwikkelaar

Ralph Oudejans

Vanaf augustus 2019 versterkt Ralph het team senior Java-ontwikkelaars.
CEO MetaFactory

Jack van Praag

Jack is meer dan dertig jaar succesvol ondernemer in de ICT en was o.a. oprichter van PAC informatisering. Hij heeft een focus op directievraagstukken en cultuurmanagement. Als stuurgroeplid bij de IT-projecten die MetaFactory voor haar klanten uitvoert, weet Jack altijd te redeneren vanuit het belang van de klant. Als het goed gaat met de klant, doen we de juiste dingen op het gebied van automatisering en dat is weer goed voor MetaFactory. Zijn uitgangspunt is dat ieder individu het verschil kan maken.

Softwareontwikkelaar

Marco de Reus

Marco had al eens samengewerkt met collega’s Marnix en Kim voordat hij op zoek ging naar een uitdaging waarin hij zijn passie, softwareontwikkeling, maximaal kon toepassen. Al enthousiast gemaakt door Marnix met de verhalen over code genereren, was de weg naar MetaFactory snel gevonden. Als full stack ontwikkelaar heeft Marco veel kennis van database optimalisaties en SQL.

Softwareontwikkelaar

Bruno Uchoa

Bruno worked for several companies in Brazil (big and small and from different areas) developing software. He came all the way from the Amazon rainforest to use his experience and skills to help MetaFactory. Up for any challenge, been it crossing an ocean towards a different continent, learning a new programming language or ‘Nederland’, he will face any challenge with open heart and a smile.

Softwareontwikkelaar

Olçay Uzunosmanoğlu

Olçay is een software engineer met 15 jaar ervaring, o.a. in Java/Java EE standards en frameworks met REST/API services, RDBMS architectuur en Oracle technologie. Ze werkte voor bedrijven in de financiële wereld en het bankwezen.

“Wat mij aantrekt in de werkwijze van MetaFactory is de aanpak gericht op technologische verbetering. Het idee om met de Metafactory Code Generator Tool bij te dragen aan de applicaties spreekt me enorm aan.”

Softwareontwikkelaar

Kim Visser

Toen Kim hoorde dat we MetaFactory BV gingen starten, was hij direct van de partij. Hij kende Marnix en de MetaFactory Codegenerator al van projecten waar hij eerder aan heeft gewerkt en de samenwerking is goed bevallen. Kim is een ervaren full stack developer met oog voor de afwerking.

Tester en supportmanager

Edward van den Tweel

Kunnen we het stuk krijgen? Een mooie manier om dat te illustreren is om te zien hoe hij een auto behandelt tijdens een drifttraining :-). En als Edward het niet stuk krijgt, kunnen we dan garanderen dat de software blijft werken? Als tester en test-automatiseerder speelt Edward een cruciale rol in het borgen van de software kwaliteit. Maar de rol van Edward is breder dan test-automatisering: meedenken tijdens de analyse fase, het managen van de supportvragen van klanten, het integreren van geautomatiseerde end2end-testen in onze Code Instructions.
Het enthousiasme van Edward is aanstekelijk. Een tester waar je niet boos op kan worden, hoe kritisch hij ook is.

Marketing en verkoopmanager

Pieter Stam

Pieter zorgt bij MetaFactory voor de nieuwe projecten. Tevens onderhoudt Pieter de relaties met onze bestaande klanten. Pieter heeft een track-record in complexe onderhandelingen, het waarderen van bedrijven en assets en het vinden van mogelijkheden voor waardevermeerdering.

Softwareontwikkelaar

Marijn Grimberg

Marijn zegt altijd ja tegen een uitdaging. Dat kan ik wel, en anders wil ik het heel graag leren. Het onder hoge druk realiseren van een aantal maatwerk endpoints, 3e-lijn-support voor een grote klant, meedenken met de buildstraat. Marijn is er voor te porren. Met 10 jaar ervaring in Java software ontwikkeling, is Marijn een aanwinst voor ieder project.

Softwareontwikkelaar en UI/UX

Farhad Jalali

Farhad is frontend software ontwikkelaar bij MetaFactory. Daarnaast speelt Farhad een belangrijke rol bij het ontwerpen van gebruikersschermen die functioneel krachtig zijn, simpel ogen en intuïtief zijn in gebruik.
Farhad is geboren in Iran en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de software ontwikkeling. Inmiddels heeft Farhad in Nederland zijn draai helemaal gevonden. Toch blijft het voor hem bijzonder om te zien dat collega’s een boterham met hagelslag eten voor de lunch.

Uw oplossing

Snel & beter

Gerealiseerd

Wat je uitdaging ook is, we kunnen je helpen om snel een betrouwbare oplossing te bieden die precies past bij je specifieke doel

CONTACT
ZEKERINGSSTRAAT 32 E
1014 BS AMSTERDAM
020 - 787 0393
06 - 533 14001
INFO@METAFACTORY.NL