MENU

MetaFactory Codegenerator

MetaFactory Codegenerator

Reply
MetaFactory Codegenerator

In de projecten gebruiken we de MetaFactory Codegenerator als gereedschap. Ons centrale project is de blijvende verbetering van de MetaFactory Codegenerator.

Deze codegenerator is speciaal ontwikkeld voor de professionele softwareontwikkelaar.

De software kenmerkt zich door zijn aanpasbaarheid aan iedere gewenste software architectuur en ontwikkeltaal.

Wat is de Metafactory Codegenerator?

Ontwikkelaars produceren in no time hun eigen source code met MetaFactory. Daarna kan de
ontwikkelaar weer door met oplossingen bedenken voor nieuwe uitdagingen. De ontwikkelaar bestuurt MetaFactory en houdt volledige controle over de code.

Geen code meer met de hand. 

Handmatig software typen is tijdrovend en foutgevoelig. Helemaal als er iets nieuws wordt bedacht en de code moet worden aangepast.In plaats van alle code te schrijven gaat de ontwikkelaar MetaFactory instrueren en programmeren.

De ontwikkelaar legt aan de MetaFactory Codegenerator uit welke code hij wil hebben. Bij dit proces wordt gebruik gemaakt van template engines als freemarker en velocity en van xml. Daarna produceert MetaFactory Codegenerator de nieuwe source code.Het proces is veel sneller en met meer controle over het eindresultaat.

9 voordelen: Het nieuwe idee bij het ontwikkelen van software

Aanpassingen aan de broncode verlopen dan altijd via aanpassingen aan de input voor MetaFactory, waardoor de aanpassingen ineens op alle plaatsen tegelijk veranderen.Geautomatiseerd updaten met MetaFactory.  Dit levert allereerst snelheidsvoordeel op, maar geeft ook veel meer controle over de broncode. Bij voortschrijdend inzicht van klant of ontwikkelaar zelf kunnen de wijzigingen snel, consequent en overal worden doorgevoerd. Automatisering van software ontwikkeling op de MetaFactory-manier heeft 9 voordelen:

Voor de organisatie:

  • Tot 50% productiviteitsverbetering
  • Betere softwarekwaliteit
  • Kennisbehoud
  • Geen vendor-locking
  • Geen runtime dependencies

Voor de ontwikkelaar:

  • Blijft in controle over de eigen software
  • Elimineert repeterend werk
  • Maakt het werk uitdagender
  • Excelleert en werkt efficiënter

Over de tool

MetaFactory Codegenerator een Desktop applicatie (Windows/Linux/Mac) die draait op de computer van de ontwikkelaar. De MetaFactory Codegenerator gebruik je tijdens de ontwikkeling en heeft geen invloed op de omgeving waar de software uiteindelijk wordt gebruikt: server, cloud of desktop computer.

In elk software project zit wel wat code die met de hand moet worden geschreven. MetaFactory biedt verschillende manieren om met deze handmatige wijzigingen om te gaan zonder dat het heel ingewikkeld wordt. Wilt u de tool voor uw eigen ontwikkelaars inzetten, maak dan gerust een afspraak.

U kunt meer lezen over de tool op www.metafactory.io 

Contact