MENU

MetaFactory doet mee met de Accenture Innovation Awards 2016

Reply

MetaFactory doet mee met de Accenture Innovation Awards 2016

Help je ons de Innovation Awards publieksprijs winnen?

Wij doen mee met de Accenture Innovation Awards. Een vakjury gaat ons beoordelen, maar daarnaast kan het publiek stemmen via social media. Het is simpel – wie de meeste ‘social votes’ verzamelt wint de publieksprijs. Stemmen doe je op onze eigen pagina op de Accenture Innovation Awards website, via de Twitter, LinkedIn en Facebook knoppen.

Stem op ons!

Over de Innovation Awards

De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs. Daarnaast is er een onderscheiding voor de persoon die in het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland, de Innovator of the Year.

Gedurende het jaar zijn er verschillende evenementen en hoogtepunten rondom de Innovation Awards. Het absolute hoogtepunt is de uitreiking van de Innovation Awards op 28 oktober 2016 in De Fabrique in Utrecht. Tijdens deze finale reiken de vakjury’s de Blauwe Tulpen, Groene Tulp, Publieksprijs en de Innovator of the Year award uit.

 Laat een reactie achter