Maatwerkprojecten

ICT-OPLOSSINGEN

Nodig ons uit om mee te denken hoe het slimmer kan

De afweging tussen standaard- en maatwerksoftware wordt vaak niet gemaakt door de overtuiging dat maatwerk duur is. Dat is jammer, want in veel gevallen is een maatwerk oplossing effectiever en ook duurzaam. Met maatwerksoftware heb je een oplossing in handen die specifiek past bij de wijze waarop jouw organisatie klantwaarde wil creëren. Bij de werkwijze, processen en ambities van jouw organisatie.

Slimmer, sneller & goedkoper

Bovendien: wij ontwikkelen maatwerksoftware waarbij de Cost of Ownership vaak lager is dan van standaard-software. Hoe dat kan? Door een goede afstemming met alle partijen (effectief) en door zeer efficiënt software te ontwikkelen.

Dit realiseren we door de inzet van onze ervaren (high performance) Agile ontwikkelteams die werken met de eigen MetaFactory software-codegenerator. Zo werken we slimmer, sneller en goedkoper. Ook, of eigenlijk júist, bezien vanuit de lange termijn: onze software is namelijk schaalbaar en eenvoudig onderhoudbaar. Zonder vendor lock-in!

Onze ontwikkelteams zijn gespecialiseerd in projecten ter realisatie van maatwerkoplossingen. Een maatwerk-oplossing kan gaan om nieuwbouw, of om ombouw of herbouw (refactoring) van bestaande applicaties. Wij zijn gericht op het realiseren van die software die een organisatie echt helpt om efficiënter en effectiever te werken.

Wij realiseren projecten met kennis van UX design met Java backend technologie.

Diensten

Hoe zet je techniek in als succesfactor voor jouw organisatie?

Werkwijze

Positieve impact voor jouw organisatie

MetaFactory gelooft in ICT-oplossingen als hefboom voor duurzaam succes. Wij zien geweldige kansen voor ondernemers, zowel voor nieuwkomers als voor bestaande bedrijven.

Wij denken als ondernemer vanuit die kansen en helpen organisaties op het snijvlak van bedrijfsinnovatie, sociale en technologische innovatie. Meedenken hoe het slimmer kan – en zorgen dat het werkt.

Voor jouw klanten, en voor jouw medewerkers.
Manifesto
High Performance Code Lab aanvragen
Contact