Skip to main content

GP Elite

Evenement

Management

Systeem

VRAAGSTUK

Een systeem dat bijdraagt aan de groei en excellente klantbeleving van GP Elite

De missie van Marc Schipper, oprichter GP Elite: autosportdromen laten uitkomen. GP Elite is van een eenmanszaak gegroeid naar een geoliede organisatie, waarbij de slogan “drive with perfection” met zich mee bracht dat ook de interne processen perfect georganiseerd moesten worden. MetaFactory adviseerde GP Elite in dit groeiproces en ontwikkelde de benodigde software. Software die GP Elite helpt bij een excellente uitvoering.

“Een systeem moet 100% zijn, anders is het voor mij nul, niets, waard. Dan werk ik er namelijk niet mee.”

MARC SCHIPPER
CEO & founder at GP Elite
RESULTAAT

Applicaties die efficiëntere processen voor GP Elite faciliteren én helpen bij het realiseren van een excellente klantbeleving.

Door de MetaFactory ontwikkelwijze zijn de applicaties makkelijk aanpasbaar en doen de applicaties precies wat GP Elite nodig heeft. Foutloos en bijzonder efficiënt. Zodat het GP Elite team bezig kan zijn met klanten, in plaats van repetitieve foutgevoelige administratieve handelingen.

100% stabiel

100% uptime. Geen bugs en geen incidenten.

In control

Eén integraal systeem met clean interfaces waarin alle processen zijn samengebracht: facturatie, crm, en eventmanagement.

Snel aanpasbaar

Aanpassingen van parameters worden binnen één sprint doorgevoerd. Functionele wijzigingen worden twee keer sneller gerealiseerd dan met traditioneel ontwikkelde software.

Efficiency

1 administratieve fte is in staat de gehele werkstroom van 120 events per jaar te beheren

Uw oplossing

Snel & beter

Gerealiseerd

Wat je uitdaging ook is, we kunnen je helpen om snel een betrouwbare oplossing te bieden die precies past bij je specifieke doel

CONTACT
ZEKERINGSSTRAAT 32 E
1014 BS AMSTERDAM
020 - 787 0393
06 - 533 14001
INFO@METAFACTORY.NL