MENU

Event Management – GP Elite

Reply

Event Management – GP Elite

GP Elite startte 10 jaar geleden met het organiseren van exclusieve autosport evenementen. Zij geloven erin dat ultiem genieten van een sportieve auto en de autosport niet alleen zit in het bezitten van een sportieve auto, maar vooral in het beheersen daarvan. GP Elite organiseert circa 100 evenement dagen per jaar. MetaFactory helpt GP Elite om hun klanten optimaal te kunnen bedienen. Hun uitgangspunt voor het maatwerk evenementensysteem is 200% maatwerk aandacht kunnen geven aan de klant.

Event Management Systeem

Samen met MetaFactory heeft GP Elite op het gebied van ICT, omzet en groei een grote slag gemaakt. MetaFactory ontwierp en bouwde samen met GP Elite een maatwerk Event Management systeem, kortweg EMS. Ook is het financiële systeem ingericht. EMS helpt bij de onstuimige groei van GP Elite door het vergroten van de efficiëntie van de medewerkers.

Joey de Rooij van GP Elite: “De samenwerking met MetaFactory bevalt ons goed. We ontwerpen en bouwen veel in samenspraak. Ze snappen onze wensen. We zijn niet de makkelijkste en veeleisend. Als we onderweg enthousiast nieuwe plannen verzinnen, luisteren ze goed en kunnen aanpassingen en ideeën meenemen. Ze gaan er dan mee aan de slag, of leggen uit waarom het toch (nog) geen goed idee is. MetaFactory toont zich een echte partner en neemt haar verantwoordelijkheid.

Wat is het EMS?

Voor de inschrijvingen en logistieke planning van de race events is een Event Management Systeem, kortweg EMS, geschreven met behulp van de MetaFactory codegenerator. EMS ondersteunt deze processen:

  • GP Elite EventInvoer van nieuwe klantgegevens
  • Aanmeldingen voor evenementen (trackdays), deelnemers en het overzicht van nog beschikbare plekken
  • De logistieke planning van de evenementen: trainers, beschikbare raceauto’s, verhuur van auto’s, aantal instructie-uren etc.
  • Documentatie met benodigde informatie tijdens de evenementen met o.a. Crystal Reports.

Het Event Management Systeem is onze centrale plek voor klantdata. We hebben nu overzicht per klant en per event. Voorheen was het veel zoekwerk, en was ook soms niet te vinden. Het EMS levert ons 30 tot 40% tijdsbesparing op.

We zijn als bedrijf gegroeid in het aantal evenementen, maar onze mensen doen dit nu veel efficiënter. We maken minder fouten door een betere invoer van gegevens. We hebben nog een hele ambitieuze wensenlijst waar we als organisatie met softwareapplicaties en -toepassingen een voordeel kunnen behalen. Dus voor ons stopt de ontwikkeling voorlopig nog niet.” vertelt Joey verder.

GP-Elite Event Management Systeem MetaFactory

De ontwikkeling is in 2016 gestart. De applicatie is geschreven in een Angular JS frontend en Java Spring backend. Voor de realisatie en het onderhoud van het systeem worden MetaFactory patterns gebruikt.

Lees meer: http://gp-elite.nl/Laat een reactie achter