Skip to main content

Energiesector

Flexibel

Inspelen op

Verandering

Jouw wensen snel en beter gerealiseerd. We maken het waar. We kennen de energiesector en hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Gecombineerd met onze unieke ontwikkelwijze kunnen we verrassend snel software op maat leveren. Voor de kosten van een standaard softwareoplossing, met een veel hogere kwaliteit, specifiek gemaakt voor jouw unieke situatie en wensen.

ONZE UNIEKE WERKWIJZE
VRAAGSTUK

Dynamische omgeving vraagt om adaptieve software

In een tijdperk waarin de energietransitie zich steeds sneller voltrekt, worden energieleveranciers geconfronteerd met de uitdaging om de energieconsumptie van klanten nauwkeurig te volgen en te begrijpen. Dynamische prijzen, variabele contractvormen, de invoering van slimme meters resulterend in een groter datavolume en variabiliteit van beschikbare data, prijsplafonds, een toenemende vraag naar duurzame energie en de AVG-beperkingen, zijn factoren die in de systemen geïncorporeerd moeten worden. Dit vraagt om slimme, wendbare ICT oplossingen.

“Alle opdrachten waar we trots op zijn, starten met een onderneming die echt iets wil.”

JACK VAN PRAAG
CEO & Cofounder at MetaFactory
RESULTAAT

Een robuust systeem dat ondersteunt in de energietransitie ambities

Het MetaFactory team heeft voor grote projecten een aanpak ontwikkeld die efficiënt kan worden aangepast aan de veranderende behoeften van het energiebedrijf en een goede balans biedt door de voordelen van scrum te combineren met een goede business analyse. Door het verbruik van consumenten als uitgangspunt te nemen, is een grondige analyse uitgevoerd naar de databronnen en stromen en hoe deze bijdragen aan het eindresultaat. MetaFactory heeft queries ontwikkeld om de omvangrijke data te verwerken en een model om de volumes op het gewenste detailniveau te berekenen. Doordat de rapportages zijn geoptimaliseerd, kunnen de resultaten uit de data beter worden gevalideerd en worden nieuwe inzichten correct vastgelegd.

Compliance

Compliant aan nieuwste regelgeving, o.a. J-SOX en AVG.

In control

Door queries worden de data verzameld en zijn gedetailleerde analyses mogelijk.

Toekomstbestendig

De software is zo ontwikkeld en gedocumenteerd dat het goed onderhoudbaar is.

Transparantie

Het systeem is transparant voor verificatie door externe partijen

Uw oplossing

Snel & beter

Gerealiseerd

Wat je uitdaging ook is, we kunnen je helpen om snel een betrouwbare oplossing te bieden die precies past bij je specifieke doel

CONTACT
ZEKERINGSSTRAAT 32 E
1014 BS AMSTERDAM
020 - 787 0393
06 - 533 14001
INFO@METAFACTORY.NL