Maatwerk oplossingen

Op zoek naar een solide en betrouwbare partner die in staat is om snel en goed maatwerk-software oplossingen te realiseren? Binnen goed gedefinieerde en heldere kaders maakt MetaFactory duidelijke afspraken over functionaliteit, budget en doorlooptijden. MetaFactory realiseert software per sprint en we ontwerpen, ontwikkelen en realiseren bij ons op kantoor in Amsterdam Sloterdijk volgens briefing en specificatie.

Maatwerksoftware voor de prijs van een standaardpakket

Niemand wil concessies doen aan de eigen werkwijze en processen. Standaard software-oplossingen dwingen daar vaak toe. Heb je daar geen trek in? Kies dan voor een maatwerk-oplossing met de MetaFactory Codegenerator software. De kosten en de snelheid zullen je meevallen: in minder tijd levert MetaFactory meer software-oplossing.

MetaFactory creëert software waar je blij van wordt

MetaFactory is gespecialiseerd in de bouw van maatwerk softwareoplossingen. Wij realiseren projecten met moderne webbased front-ends en Java back-end technologie. De technologie stack die we toepassen is afhankelijk van de bestaande en gebruikte architectuur. Wij maken gebruik van Angular en Java Spring en gebruiken SonarQube voor het meten van de software-kwaliteit. MetaFactory heeft ervaren ontwikkelteams die gewend zijn aan de gestelde eisen voor het ontwikkelen van software voor zowel grotere en professionele IT-omgevingen als het MKB. Bekijk onze praktijk-cases.

Een goed begin is het halve werk

Outside-in. Wij stellen de business case vast en ontwerpen in samenwerking met onze opdrachtgevers de contouren van hun systeem. Een prototype schetst het systeem zoals dat er voor de gebruikers uit gaat zien. De MetaFactory-aanpak is gericht op het realiseren van die software die de organisatie echt helpt om efficiënter en effectiever te werken.

Ontwikkeling

Software van MetaFactory is schaalbaar. Bij de ontwikkeling maken we gebruik van standaard componenten, ontwikkelmethodes en moderne software ontwikkelgereedschappen, zoals onze eigen MetaFactory Codegenerator. Hiermee realiseren we code die eenvoudig onderhoudbaar en uitbreidbaar is. De software-ontwikkeling doen we met een duidelijke Agile projectvorm.

MetaFactory Codegenerator

Een centraal project bij MetaFactory is de blijvende verbetering van de MetaFactory tool, een codegenerator die zich richt op professionele software-ontwikkelaars. De software kenmerkt zich door zijn aanpasbaarheid aan iedere gewenste software architectuur en ontwikkeltaal. Wij zetten de MetaFactory Codegenerator in bij maatwerkprojecten en ontwikkelen daardoor sneller en bereiken een betere kwaliteit.

Partnership

Het succes van onze opdrachtgevers het bestaansrecht van MetaFactory, zie onze cases. Onze maatwerkoplossing zal naadloos aansluiten bij de behoefte van een organisatie. De applicatiebeleving van de gebruiker bepaalt voor een groot deel het succes van de applicatie. Wij creëren de oplossing die nodig is en doen dat met heldere afspraken over levertijd en kosten. Lees voor meer informatie de artikelen op deze website zoals cases en blogs of neem contact met ons op.

Digitale Bedrijfsoplossingen

De wereld verandert razendsnel. Nieuwe technologieën, nieuwe manieren van communiceren, werken en samenwerken. Wat betekent dit voor jou: als bedrijf, als afdeling, als persoon?

Digitale bedrijfsoplossingen

Interessante artikelen