MetaFactory Code-development Lab

IT-organisaties hebben behoefte aan extra teams met senior ontwikkelaars die zijn ingewerkt om een hoge productiviteit te kunnen leveren. MetaFactory beschikt over softwareontwikkelaars om deze IT-organisaties te helpen.

Er zijn twee opties:

  • Smart insourcing. Uw medewerkers krijgen training on-the-job van onze senior softwareontwikkelaars en leren werken met de MetaFactory Codegenerator terwijl dit mixed team aan een project werkt. Twee vliegen in een klap: opleiding en resultaat.
  • Versterking van bestaande projecten met een MetaFactory senior ontwikkel-taskforce. Naast ontwikkeling voegen onze mensen aanvullende ervaring toe over de volle breedte van het IT-ontwikkel spectrum.

De leercurve van onze uitgebreide tool en het feit dat ontwikkelaars graag met hun eigen tool-set werken is het uitgangspunt van de aanbieding MetaFactory Code-development Lab aan bedrijven met een eigen software ontwikkelafdeling. Wij bieden een laagdrempelige methode om onze tools en werkwijze te adapteren omdat door samenwerking met een team de voordelen vanzelf duidelijk worden.

Deze handreiking naar bedrijven die een stap verder willen komen, geeft als resultaat sneller betere code ontwikkelen.

Sneller betere code ontwikkelen: hoe werkt het?

In onze contacten met andere bedrijven signaleren we regelmatig belangstelling voor onze revolutionaire manier van ontwikkelen.

Het MetaFactory Code-development Lab biedt een laagdrempelige oplossing om direct met de tool te werken en skills van senior softwareontwikkelaars te ontwikkelen. Uw projecten worden uitgebreid met onze senior Java full stack ontwikkelaars. Zij brengen hun beproefde tool-set mee en nemen uw scrumteam op sleeptouw. De leden van het scrumteam leren gaandeweg de MetaFactory-werkwijze en maken kennis met de codegenerator door een aantal sprints mee te werken met onze senior MetaFactory engineers.

Dit is een uitgelezen kans voor bedrijven die snel en efficiënt gebruik willen maken van onze geroutineerde en ervaren teams die in kortere tijd dan normaal kwalitatief hoogwaardige goed onderhoudbare software opleveren.

Aanbieding MetaFactory Code-development Lab

Bedrijven met behoefte aan extra ontwikkelcapaciteit, uitbreiding van werkzaamheden, opstart van nieuwe projecten, extra vaart of vergroting van kennis kunnen vanaf juli 2020 gebruikmaken van onze professionele ontwikkelaanpak, met als basis de MetaFactory Codegenerator. Zo worden projecten sneller en met zeer hoogwaardige software (hoge kwaliteit, source-structuur, kwaliteit code, unit tests, automatisch testen en gekoppelde documentatie / handleidingen, onderhoudbaar) opgeleverd. Deze aanpak faciliteert een iteratieve ontwikkeling van softwaresystemen waarbij onnodig handwerk wordt geëlimineerd en er ruimte ontstaat voor echte innovatie.

Het voordeel is vooral groot als de technologie stack overeenkomt met de stack waarmee MetaFactory haar projecten uitvoert. Indien een andere technology-stack wordt gekozen is een initiële investering nodig voordat de volledige efficiencywinst behaald kan worden.

MetaFactory Code-development is haalbaar:

  • Op locatie bij de opdrachtgever.
  • Gedistribueerd (onze medewerkers bij de klant en op kantoor bij MetaFactory).
  • In-house in de MetaFactory Code-development Lab projectruimte in ons nieuwe kantoor.

Interesse in MetaFactory Code-development Lab?

Neem dan contact op via de contactpagina op de website of stuur een bericht naar info@metafactory.nl o.v.v. MetaFactory Code-development Lab

Het laatste MetaFactory nieuws lees je in de periodieke nieuwsbrief.
 

Digitale Bedrijfsoplossingen

De wereld verandert razendsnel. Nieuwe technologieën, nieuwe manieren van communiceren, werken en samenwerken. Wat betekent dit voor jou: als bedrijf, als afdeling, als persoon?

Digitale bedrijfsoplossingen

MetaFactory Code-development Lab

Kennismaken met het MetaFactory Code-development Lab en bestaande projecten versterken met een MetaFactory senior ontwikkel-taskforce? Maak een afspraak via de contactpagina.

MetaFactory Code-development Lab

Interessante artikelen