Co-creatie

Levert je organisatie producten of diensten waarbij de klantwensen een significante rol spelen bij de samenstelling van het eindproduct? Dan weet je hoe belangrijk het is dat de organisatie gemakkelijk en nauwkeurig vastlegt wat tijdens de contactmomenten met de klant is afgesproken. MetaFactory is gespecialiseerd in software-projecten om de afhandeling van klantwens tot en met de facturatie te optimaliseren.

Bedrijven die customer intimacy nastreven in combinatie met een excellente organisatie, zijn afhankelijk van een goed passend IT-systeem. Een foutloze en efficiënte order intake en order-afhandeling voorkomt klantirritatie, klachten en herstelactiviteiten met als gevolg tevreden klanten. Zo komt er tijd vrij voor nieuwe klanten en orders en dit zal resulteren in meer omzet.

IT-architectuur

Wil je dat eigen ontwikkelaars zich focussen op de kernfunctionaliteit? Opdrachtgevers met een dergelijke wens maar te weinig ontwikkelcapaciteit hebben om in-house snel te kunnen opleveren komen uit bij MetaFactory.

IT-architectuur

Interessante artikelen