Samenwerking met IT-partners

Zelf slimmer softwarepakket ontwikkelen met de Code Composer?

Dat kan! Wij delen onze innovatie graag met IT-partners die de drive hebben om een softwarepakket te realiseren met state-of-the art technologie waarmee ze relevant blijven voor hun klanten, net als wij. We geloven in co-creatie en zien software organisaties en software producenten als samenwerkingspartners om deze innovatie op een grotere schaal dan binnen onze eigen klantenkring toe te passen.
Er zijn geen drempels zoals een vendor lock-in. De met onze Code Composer gegenereerde code wordt eigendom van de ontwikkelaar die er mee werkt.

Wanneer is onze aanpak interessant? Als u een IT-Ecosysteem heeft met verschillende systemen waarbij er regelmatig ontwikkelingen plaatsvinden ten aanzien van vernieuwing, vervanging en onderhoud. Met onze aanpak is het mogelijk om de security, performance betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid en portabiliteit van uw software beter te beheersen en op het gewenste niveau te brengen. Indien u gaat metaprogrammeren heeft u de kans om al gaandeweg uw eigen low code platform te ontwikkelen. Dit laatste is een bijproduct van onze aanpak en kost geen extra inspanning!

De samenwerking kan in verschillende vormen gegoten worden – inzet van de Code Composer in een specifiek project, langdurig gebruik van de tooling met een licentie, training en advies over gebruik van de tool… Laten we kennis maken en verkennen hoe we kunnen samenwerken.

Wat meer van de technische kant zien?

Ben je een developer en wil je je onderdompelen in metaprogrammeren software development automation en how to's voor het werken met de Code Composer?

Neem een kijkje op onze website voor developers

Interessante artikelen