Refactoring van Legacy applicaties

Nodig ons uit om mee te denken hoe het slimmer kan

Bijvoorbeeld wanneer legacy desktop applicaties omgezet moeten worden naar een web based Cloud oplossing. Voor een dergelijk refactoring probleem zijn wij een uitermate geschikte partij. Bij refactoring is onze werkwijze een efficiënte en effectieve oplossing!.

Wij ontwikkelen software waarbij de Effectiviteit en efficency hoog is. Hoe dat kan? Door minder software te ontwikkelen door het hergebruik van building blocks, metaprogramming en een deels geautomatiseerd ontwikkelproces (efficiënt).

MetaFactory maakt al 7 jaar gebruik van metaprogrammeren voor het realiseren van onze projecten. Door onze projecten hebben wij een bibliotheek met code instructies waarmee we met onze eigen Code Composer software voor uw project kunnen genereren. Dit is vergelijkbaar met een low code oplossing waardoor we minder software hoeven te ontwikkelen.

Slimmer
Door de inzet van ervaren (high performance) ontwikkelteams die werken met onze Code Composer (software generator) werken we slimmer en sneller. Uit een onafhankelijk uitgevoerde benchmark is bewezen dat we 2x sneller software ontwikkelen dan de markt.

Onderhoudbaar
Onze software is schaalbaar en eenvoudig onderhoudbaar. Zonder vendor lock-in! Wij realiseren projecten met kennis van UX design met Java backend technologie.

High Performance Code Lab inzetten

MetaFactory beschikt over de kennis voor een succesvol refactoring traject.

Lees verder onze werkwijze

Interessante artikelen