Maatwerksoftware inzetten om ambities waar te maken

Nodig ons uit om mee te denken hoe het slimmer kan

De afweging tussen standaard- en maatwerksoftware wordt vaak niet gemaakt omdat men denkt dat maatwerk ’te duur’ is. Dat is jammer, want in veel gevallen is een maatwerk oplossing effectiever en ook duurzaam. Met maatwerksoftware heb je een oplossing in handen die specifiek past bij de wijze waarop jouw organisatie klantwaarde wil creëren. En die past bij de werkwijze, processen en ambities van je organisatie.

Bovendien: wij ontwikkelen maatwerksoftware waarbij de Cost of Ownership vaak lager is dan van standaard-software. Hoe dat kan? Door een goede afstemming met alle partijen (effectief) en door minder software te ontwikkelen met een deels geautomatiseerd ontwikkelproces (efficiënt).

MetaFactory is gespecialiseerd in projecten die maatwerkoplossingen realiseren. Hierbij gaat het om een goede vertaling van uw business ambities naar een ander bedrijfsproces waarbij slim maatwerk zorgt voor nieuwe mogelijkheden om als bedrijf het verschil te maken.

Goedkoper, door minder software deels geautomatiseerd te ontwikkelen (efficiënt).

Minder
Wij maken al 7 jaar gebruik van meta-programmeren voor het realiseren van onze projecten. Door onze projecten hebben wij een bibliotheek met code instructies waarmee we met onze eigen Code Composer software voor uw project kunnen genereren. Dit is vergelijkbaar met een low code oplossing waardoor we minder software hoeven te ontwikkelen.

Slimmer
Door de inzet van ervaren (high performance) ontwikkelteams die werken met onze Code Composer (software generator) werken we slimmer en sneller. Uit een onafhankelijk uitgevoerde benchmark is bewezen dat we 2x sneller software ontwikkelen dan de markt.

Onderhoudbaar
Onze software is schaalbaar en eenvoudig onderhoudbaar. Zonder vendor lock-in! Wij realiseren projecten met kennis van UX design met Java backend technologie.

Projecten hebben een omvang vanaf € 50.000,-

Digitale Transformatie voor organisaties

MetaFactory kijkt no-nonsense en positief naar Digitale Transformatie en helpen organisaties om ICT-technologie in te zetten en succesvol te kunnen ondernemen. Vaak heeft ‘digitaal’ een associatie met problemen en doemscenario’s. Dat is nergens voor nodig. Het gaat niet om het oerwoud van ICT-producten en hoe je die in je huidige organisatie perst. Wij denken vanuit de gedachte hoe het slimmer en beter kan.

Lees verder over Digitale Transformatie

Interessante artikelen