Skip to main content

Building Blocks

Maatwerk software

Jouw bedrijf is uniek!

Automatisering moet zich aanpassen aan jou en niet omgekeerd. Speciaal voor bedrijven van 5 tot 500 medewerkers biedt MetaFactory maatwerk software met Building Blocks en Code generatie. Hierdoor krijg je software die jou helpt excelleren. Maatwerk tegen de prijs van een ERP systeem of een Low-Code/No-Code oplossing.

Building Blocks die we beschikbaar hebben:

Project- en urenadministratie

Registreer de uren van interne en externe medewerkers op projecten. Door koppelingen met projectmanagement systemen zoals Jira is het eenvoudig om op projectonderdelen te schrijven. Een koppeling met PowerBi levert inzicht in de productiviteit en budgetuitputting. Een integratie met boekhoudsystemen levert input voor de facturatie.

Relatiemanagement

Klanten en leveranciers. Bedrijven en personen. Hun onderlinge relaties. Het bijhouden van relevante notities, communicatie (telefoon en email) en documenten. Voor veel organisaties is het op orde hebben van een CRM systeem een must. Een systeem dat voldoet aan de AVG eisen.

Taakmanagement

Een zinvolle uitbreiding op het Relatiemanagement is Taakmanagement. Zorg dat medewerkers ‘in control’ blijven over hun werkzaamheden. Optioneel is Taakmanagement uit te breiden met Taaktemplates. Zodat een vaste set van taken wordt aangemaakt bij een gedefinieerd proces-event.

Ordermanagement

Maak offertes voor klanten op basis van een artikelbestand en de voorraad. Communiceer met klanten over de offertes. Zet de offertes om in contracten en facturen.

Voorraadbeheer

Hoeveel heeft u van welk artikel op welke locatie op voorraad? Welke inkopen worden nog verwacht en wanneer? Wat is er al verkocht, maar nog niet geleverd? Voorraden kunnen in bulk geregistreerd zijn (zoals schroefjes) of in stuk (zoals auto’s).

Evenementen management

Aanmaken van evenementen als beurzen, of autoraces. Boeken en beheren van relaties op de evenementen.

ERP integratie

Vul het verkoopboek van de financiƫle administratie met het Ordermanagement systeem. Synchroniseer klanten en leveranciers. Toon openstaande facturen in het Relatiemanagement systeem. Veel ERP systemen en boekhoudsystemen bieden uitgebreide integratiemogelijkheden. Wij hebben ervaring met integraties met onder andere Snelstart, Exact en SAP. Ook koppelingen met andere systemen zijn mogelijk.

Website integratie en product-configurator

Presenteer je artikelbestand en je voorraad op je website en op andere portalen. Laat een klant zijn unieke product samenstellen op basis van een product-configurator. MetaFactory heeft onder andere ervaring met de bouw van auto-configuratoren.

Documentenbeheer

Uploaden en downloaden van documenten. Toevoegen van ’tags’,of meta-data. Controle van geaccepteerde documenttypes. Het koppelen van documenten aan 1 of meerdere relaties, projecten, of andere entiteiten. Optionele OCR functionaliteiten.

Reporting en BI

Configureerbare visuals en rapporten op te nemen in het dashboard van de standaard applicatie. Standaard koppelingen met BI-applicaties als PowerBi, Qlik en Tableau.

Logging

Wie heeft wat wanneer gewijzigd op record niveau? Applicatiebeheer logging voor functioneel applicatiebeheerders.

Email-koppelingen

Verwerken van ingaande en uitgaande emails. Koppelingen met transactional email-systemen en bulk-email systemen als MailChimp en Mandrill.

Export faciliteiten

Configureerbare export naar excel en pdf. API-koppelingen.

Gebruikers, rollen en rechtenmanagement

Uitgebreide mogelijkheden voor het instellen van gebruikers, gebruikersgroepen, rollen en rechten. Tenant-functionaliteit (1 applicatie en 1 database, met gescheiden data per klant)

Van building blocks naar applicatie

MetaFactory is in staat om de Building Blocks samen te stellen en aan te passen naar een maatwerk software applicatie voor jouw bedrijf. Omdat we alle Building Blocks volledig zelf ontwikkelen en beheren zijn we 100% in control. En middels metaprogramming kunnen we ook de maatwerk aanpassingen op een efficiƫnte wijze toevoegen.

Uw oplossing

Snel & beter

Gerealiseerd

Wat je uitdaging ook is, we kunnen je helpen om snel een betrouwbare oplossing te bieden die precies past bij je specifieke doel

CONTACT
ZEKERINGSSTRAAT 32 E
1014 BS AMSTERDAM
020 - 787 0393
06 - 533 14001
INFO@METAFACTORY.NL