Geen categorie

Nieuwe medewerkers Sandra en Olçay

[object Object]
Tony Koeleman
8 mei 2020
Sandra and Olcay at MetaFactory

Vanaf 1 mei versterken Sandra Kunnen en Olçay Uzunosmanoğlu onze senior java developers. Beide dames starten de MetaFactory Academy onder begeleiding van ontwikkelaars Ralph en Marco. Voordat Sandra en Olçay in de teams gaan deelnemen aan onze projecten krijgen ze les om met de MetaFactory buildstraat te werken. Een korte introductie:

Sandra Kunnen

metafactory java codegenerator

Dag allemaal, ik ben Sandra (30) en woon in Velserbroek. Binnenkort verhuis ik naar Haarlem, mijn geboorteplaats. Ik studeerde Biofarmaceutische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden en werkte aansluitend enkele jaren als onderzoeker bij het LUMC.

Ik zag mezelf niet jarenlang in een lab, maakte de switch naar IT en kwam uit bij programmeren. Na een cursus bij Capgemini kwam ik gedetacheerd bij KLM terecht. Dat voelde niet echt alsof ik onderdeel van een bedrijf was. Mijn eerste kennismaking met MetaFactory sprak me direct veel meer aan. Een gezellig klein bedrijf met een ongelofelijke vracht aan programmeer-ervaring. Het voelde als de plek om me verder te ontwikkelen. Bovendien breng ik als vrouwelijke medewerker samen met Olçay een ‘female touch’. Ik heb enorm veel zin om vanaf mei aan de slag te gaan, of het nu via Teams of IRL is. En: binnenkort een nieuw kantoor!

Olçay Uzunosmanoğlu

metafactory java codegenerator

Hi, ik ben Olçay, woon in Uithoorn en sta te popelen om bij MetaFactory te gaan werken. Ik ben een software engineer met zo’n 15 jaar ervaring, o.a. in Java/Java EE standards en frameworks met REST/API services, RDBMS architectuur en Oracle technologie. Ik ontwikkelde software, met name voor bedrijven in de financiële wereld en het bankwezen.

Wat mij aantrekt in de werkwijze van MetaFactory is de aanpak gericht op technologische verbetering. Het idee om met de Metafactory Code Generator Tool bij te dragen aan de applicaties spreekt me enorm aan. Vanaf 1 mei!

Bekijk hier de collega’s van Sandra en Olçay.

Het laatste MetaFactory nieuws lees je in de periodieke nieuwsbrief.

Ook interessant

Nieuw adres: Zekeringstraat 32 E
MetaFactory Herfst Hackathon 2019
High Performance Code Lab aanvragen
Contact