High Performance Code Lab

High Performance Code Lab: smart insourcing

[object Object]
Jack van Praag
8 mei 2020
HIgh Performance Code Lab

Er zijn twee opties:

  • Smart insourcing. Twee vliegen in een klap: opleiding en resultaat binnen eigen projecten. Medewerkers krijgen training on-the-job terwijl dit mixed team aan een eigen project werkt. Onze senior softwareontwikkelaars leren hen werken met de MetaFactory Codegenerator.
  • Versterking van bestaande projecten met een MetaFactory senior ontwikkel-taskforce. Naast ontwikkeling voegen onze mensen aanvullende ervaring toe over de volle breedte van het IT-ontwikkel spectrum.

Het uitgangspunt van de aanbieding High Performance Code Lab aan bedrijven met een eigen software ontwikkelafdeling is de leercurve van onze eigen codegenerator en het feit dat ontwikkelaars graag met hun eigen tool-set werken. Wij bieden een laagdrempelige methode om onze tools en werkwijze te adapteren omdat door samenwerking met een team de voordelen vanzelf duidelijk worden.

Deze handreiking naar bedrijven die een stap verder willen komen, geeft als resultaat sneller betere code ontwikkelen.

Voortgekomen uit eigen projecten

MetaFactory werkt vanaf de oprichting met haar eigen codegenerator aan onderhanden projecten. Door ervaring hebben we een bibliotheek vol beschikbare code instructies opgebouwd. Daarbij is de codegenerator, projectaanpak en werkwijze verder geperfectioneerd. Intussen werken 11 developers volgens de MetaFactory methode. De drie projectcases maken duidelijk waartoe software ontwikkelteams in staat zijn. Deze aanpak levert een aanzienlijke tijdwinst op en leidt tot software die goed onderhoudbaar is, door onze ontwikkelaars en externe softwareontwikkelaars die er mee verder gaan.

Sneller betere code ontwikkelen: hoe werkt het?

In onze contacten met andere bedrijven signaleren we belangstelling voor onze revolutionaire manier van ontwikkelen.

Het High Performance Code Lab biedt een laagdrempelige oplossing om direct met onze codegenerator te werken en skills van senior softwareontwikkelaars te ontwikkelen. Uw projecten worden uitgebreid met onze senior Java full stack ontwikkelaars. Zij brengen hun beproefde tool-set mee en nemen uw scrumteam op sleeptouw. De leden van het scrumteam leren gaandeweg de MetaFactory-werkwijze en maken kennis met de codegenerator door een aantal sprints mee te werken met onze senior MetaFactory engineers.

Dit is een uitgelezen kans voor bedrijven die snel en efficiënt gebruik willen maken van onze geroutineerde en ervaren teams die in kortere tijd dan normaal kwalitatief hoogwaardige goed onderhoudbare software opleveren. Deze code kunnen uw eigen teams zelf doorontwikkelen.

Aanbieding High Performance Code Lab

Bedrijven met behoefte aan extra ontwikkelcapaciteit, uitbreiding van werkzaamheden, opstart van nieuwe projecten, extra vaart of vergroting van kennis kunnen vanaf juli 2020 gebruikmaken van onze professionele ontwikkelaanpak, met als basis de MetaFactory Codegenerator. Zo worden projecten sneller en met zeer hoogwaardige software (hoge kwaliteit, source-structuur, kwaliteit code, unit tests, automatisch testen en gekoppelde documentatie / handleidingen, onderhoudbaar) opgeleverd. Deze aanpak faciliteert een iteratieve ontwikkeling van softwaresystemen waarbij onnodig handwerk wordt geëlimineerd en er ruimte ontstaat voor echte innovatie.

Het voordeel is vooral groot als de technologie stack overeenkomt met de stack waarmee MetaFactory haar projecten uitvoert. Indien een andere technology-stack wordt gekozen is een initiële investering nodig voordat de volledige efficiencywinst behaald kan worden.

Het High Performance Code Lab is haalbaar:

  • Op locatie bij de opdrachtgever.
  • Gedistribueerd (onze medewerkers bij de klant en op kantoor bij MetaFactory).
  • In-house in het High Performance Code Lab projectruimte in ons nieuwe kantoor.

Interesse in het High Performance Code Lab?

Neem dan contact op via de contactpagina op de website of stuur een bericht naar info@metafactory.nl o.v.v. High Performance Code Lab

Het laatste nieuws over MetaFactory lees je in de periodieke nieuwsbrief.

Ook interessant

High Performance Code Lab
Van software ontwikkelteam naar High Performance Team
High Performance Code Lab
Minimaliseer inwerkkosten bij detachering
High Performance Code Lab
Softwareontwikkeling in een stroomversnelling
High Performance Code Lab aanvragen
Contact