Vacature

Bachelor informatica afstudeerprojecten

[object Object]
Marnix van Bochove
20 juni 2019

Afstudeeropdrachten bij de Universiteit van Amsterdam

Bachelor informatica afstudeerprojecten

De MetaFactory Codegenerator is een Software Development Automation (SDA) programma. Met MetaFactory produceert een softwareontwikkelaar zijn/haar eigen broncode met MetaFactory code-instructies die volledig door de programmeur kunnen worden aangepast naar eigen inzicht en voorkeur. De productiviteit en software-kwaliteit neemt met MetaFactory drastisch toe. MetaFactory is oorspronkelijk ontwikkeld als SDA-programma voor administratieve Java-programmatuur.

Bij MetaFactory leggen we de laatste hand om onze tool-broncode onafhankelijk te maken. Het bewijs willen we leveren door .NET/C# patterns te maken, die een volledig werkend C# programma produceren. Bij MetaFactory is een demo ‘boekenwinkel’ applicatie geschreven in Angular/Java met Java patterns. De uitdaging voor de afstudeerder is om C# patterns te maken voor dezelfde ‘boekenwinkel’ applicatie, zodat een werkend C# programma wordt geproduceerd.

Lees voor meer informatie over de afstudeeropdrachten bij de Universiteit van Amsterdam deze project proposal. Een maandelijkse onkostenvergoeding van 350 euro is beschikbaar voor reiskosten en andere onkosten.

Meer informatie over MetaFactory, onze projecten en cases? Gebruik het contactformulier, bel 020 – 78 70 393 of mail naar info@metafactory.nl

Ook interessant

Vacature
Vacatures MetaFactory
Vacature
Vacature IT-analist voor de digitale transformatie
Vacature
Vacature Senior Front-end Ontwikkelaar