MENU

Bachelor Informatica afstudeerproject

Reply

Bachelor Informatica afstudeerproject

Bij MetaFactory kunnen bachelor informatica studenten van de Universiteit van Amsterdam een afstudeerproject uitvoeren. Studenten van andere universiteiten kunnen ook contact opnemen met MetaFactory. Het doel van de afstudeeropdracht is: aantonen dat MetaFactory een volledig operationeel C# programma kan produceren met behulp van MetaFactory patterns.

MetaFactory is een Software Development Automation programma. Met MetaFactory produceert een software ontwikkelaar zijn/haar eigen broncode met MetaFactory patterns. MetaFactory patterns kunnen volledig door de programmeur worden aangepast naar zijn/haar eigen inzichten en voorkeuren. De productiviteit en software kwaliteit neemt met MetaFactory drastisch toe. MetaFactory is oorspronkelijk ontwikkeld als SDA programma voor administratieve Java programmatuur. Bij MetaFactory zijn we bezig om onze tool broncode onafhankelijk te maken. Het bewijs willen we leveren door .NET/C# patterns te maken, die een volledig werkend C# programma produceren. Bij MetaFactory is een demo ‘boekenwinkel’ applicatie geschreven in AngularJS/Java met Java patterns. De uitdaging voor de afstudeerder is om C# patterns te maken voor dezelfde ‘boekenwinkel’ applicatie, zodat een werkend C# programma wordt geproduceerd.

Voor meer informatie over de afstudeeropdracht bij de Universiteit van Amsterdam zie https://staff.fnwi.uva.nl/b.diertens/work/projects/metafactory-csharp.pdf

Een maandelijkse onkosten vergoeding van 350 is beschikbaar voor reiskosten en andere onkosten.

Nu solliciteren >

Contactpersoon

Voor meer informatie over deze afstudeeropdracht kan je contact opnemen met Tony Koeleman, partner bij MetaFactory: tony@metafactory.nl of 06-5331 4001.

Reageer nu!

 

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 134.22MB


reageren is niet meer mogelijk